Vi hjälper er att byta fönster i bostads­rätts­föreningen

Ring oss direkt 0171-47 73 55

Experter på fönsterbyte BRF

Vi är specialister på fönsterbyten för bostadsrätter och flerbostadshus.

Enkelt att byta

Med JO's Fönsterbyggarna är det lätt att byta fönster.

Nyckelfärdig lösning

Våra montörer sköter både leverans, montering och byggstädning.

JO’s Fönsterbyggarna är ett engagerat och välrenommerat företag med fönsterbyten som främsta huvudsyssla. Vi består av ett gäng kunniga montörer, projektledare och maskinförare vars mål är att utföra jobbet på ett noggrant och kvalitativt sätt för att uppnå ett slutresultat som matchar era förväntningar.

JO’s Fönsterbyggarna är experter på projektledning och ni kan därför känna er trygga med att vi hela vägen från förbesiktning och måttagning till färdig installation har era önskemål och krav i åtanke.

I och med att vi är ett litet och familjärt företag finns vi alltid tillgängliga för att svara på era frågor och funderingar så att ni känner er delaktiga genom hela projektet.

 

Kontakta oss
telefon: 0171-47 73 55
E-post: info@jobygg.com

Vi tar fram skräddarsydda fönsterlösningar för BR-föreningar & fastigheter.

Er lokala fönsterleverantör med det där lilla extra

JO’s Fönsterbyggarna har funnits ända sedan mitten på 90-talet och har under årens lopp fokuserat alltmer på fönsterbyten. Tack vare vår breda kompetens inom snickeri har ni även möjlighet att få hjälp med det där lilla extra som kan uppstå i samband med ett fönsterbyte. Genom att anlita oss kan ni alltså räkna med ett smidigt helhetsupplägg där varje arbetsmoment utförs med största noggrannhet och ett slutresultat som håller i många, många år.

Vi på JO’s Fönsterbyggarna arbetar främst i områdena kring Enköping, Uppsala, Håbo, Västerås och Stockholm och riktar oss mot bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter som är i behov av att byta fönster. Kontakta oss för mer information om våra nyckelfärdiga fönstermontage eller för att få en kostnadsfri offert med måttagning. Vi finns här för att hjälpa er!

Hur går ett fönsterbyte till?

Oavsett om du är en fastighetsägare som behöver byta ut ett fönster i en dörr eller om du är ansvarig i en bostadsrättsförening och behöver byta ut alla fönster i samtliga fastigheter kan vi på JO’s Fönsterbyggarna hjälpa dig. Vi har mångårig branschvana och har tagit oss an både små och stora projekt genom åren. Genom att ta hjälp av oss som är experter på fönsterbyte slipper ni lägga värdefull tid på att själva ta mått, besöka byggvaruhus och transportera material, utan kan istället luta er tillbaka och låta oss sköta hela arbetsprocessen.

Vi börjar med att förbesiktiga er fastighet och ta alla viktiga mått som behövs för att ta fram ett prisförslag och en lösning skräddarsydd just efter era förutsättningar. Vi håller alltid offererat pris, så bestämmer ni er för att gå vidare kan ni känna er trygga med att det är detta prisförslag som kommer gälla. Under själva fönsterbytet ser vi självklart till att skydda alla gångytor och området kring fönstren i den mån det går och att ta upp så lite plats som möjligt för att de boende ska kunna röra sig som vanligt i bostaden.

 

Generellt tar ett fönstermontage cirka 1-3 dagar

Under arbetets gång kan ni följa processen på den kontrollplan vi sätter upp på insidan av ytterdörren. Vårt mål är dessutom att upprätthålla en personlig kontakt till er som kund och ni är mer än välkomna att ställa eventuella frågor som kan dyka upp längs vägen.

Ett fönsterbyte, oavsett det gäller BRF eller hyresfastighet, kan ske året runt och vi anpassar projektet efter rådande väderlek. Under vintern när utomhustemperaturen är låg ser vi till att riva ut färre fönster åt gången för att snabbare kunna sätta i de nya och minimerar därmed tiden som det är helt öppet utåt. Skulle det vara riktigt kallt ute ställer vi dessutom in värmefläktar för att upprätthålla en så behaglig inomhustemperatur som möjligt. Kontakta oss för kostnadsfri offert idag för att komma igång med ert fönsterbyte så ser vi till att ta fram en skräddarsydd lösning efter just era behov!

Fönsterbyte är en avgörande del av underhållet i en bostadsrättsförening. Vi hjälper BR-föreningar & fastigheter med fönsterbyten. Ring oss för mer info 0171-47 73 55.

Varför är det viktigt att byta fönster?

Om en fastighet har gamla eller trasiga fönster försämras inte bara utseendet på huset, utan energiåtgången kommer också bli högre. Sprickor och dåliga tätningar släpper ut den luft ni lägger pengar på att värma upp, vilket är dåligt för både plånboken och miljön. Genom att byta ut era gamla fönster i Bostadsrättsföreningen eller hyresfastighet och istället låta oss montera moderna och energibesparande alternativ kommer ni isolera lägenheterna på ett sätt som gör att ni kan spara stora summor när det kommer till uppvärmningskostnader. Vi tar fram fönster i det material, form och utseende som passar er fastighet för att på så sätt optimera dess egenskaper. Moderna fönster kräver dessutom minimalt med underhåll och kommer öka värdet på er fastighet, vilket gör ett fönsterbyte till en både kostnadseffektiv som energisparande investering.

Vårt mål är att leverera en professionell helhetslösning till er som kund, oavsett om det rör sig om ett trasigt fönster i en hyresfastighet eller byte av fönster i en hel bostadsrättsförening. Vi på JO’s Fönsterbyggarna finns med er hela vägen, från första kontakt till det att era nya fönster sitter på plats, och gör alltid vårt bästa för att uppfylla era förväntningar. Att byta fönster ska vara enkelt och kostnadseffektivt och det är något vi lägger stor vikt vid.

Kontakta oss på JO’s Fönsterbyggarna redan idag

Har ni ett trasigt fönster eller vet med er att de fönster som sitter i fastigheten idag har många år på nacken är ni varmt välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Att byta fönster skapar både ett snyggare intryck från utsidan och en härligare atmosfär på insidan, men gör också att ni kan spara väsentliga summor i uppvärmningskostnader. De fönster vi använder oss av är tillverkade i kvalitativa material med moderna och effektiva egenskaper för att erbjuda er ett slutresultat att känna er nöjda med år efter år.

Finns ni i områdena kring Enköping, Uppsala, Håbo, Västerås eller Stockholm vill vi på JO’s Fönsterbyggarna vara er självklara fönsterleverantör som genom mångårig branschvana och stort engagemang kommer ge er det resultat ni förväntar er.

Taggar:
byta fönster Uppsala, fönsterbyte Uppsala, byta fönster Enköping, fönsterbyte Enköping, byta fönster Stockholm, fönsterbyte Stockholm, byta fönster Västerås, fönsterbyte Västerås, byta fönster, fönsterbyte

Kontakta mig för en kostnadsfri rådgivning